O NAS

Morganti Oil je družinsko podjetje, v katerem se že od leta 2000 vsakodnevno trudimo za zadovoljstvo naših potrošnikov. Skupaj z njimi in ekipo zadovoljnih ter zavzetih zaposlenih rastemo in se razvijamo. Pridružite se našim zadovoljnim uporabnikom tudi vi!

Družba Morganti je gospodarska družba, ki se že več kot dve desetletji ukvarja z energetsko dejavnostjo. Osnovna dejavnost je dobava energentov v veleprodaji, kakor tudi maloprodaja. Pogonska goriva so paradni konj prodaje. Naša stalna skrb za kupca nam je narekovala razdelitev tega segmenta prodaje na dva dela. Blagovna znamka AGAS je namenjena osebnim vozilom, medtem ko je MB24, blagovna znamka, prilagojena težkim tovornim vozilom, njihovim potrebam in specifikam.

Obe blagovni znamki sta s celotno paleto pogonskih goriv prisotni na bencinskem servisu v industrijski coni TAM v Mariboru, kakor tudi na bencinskem servisu v Slovenski Bistrici, neposredno (vidno) ob avtocesti.

V segmentu energentov poskrbimo tudi za naše kupce kurilnega olja KOEL. Pohvalimo se lahko z dolgoletnimi dobavami gospodinstvom in tudi mnogim podjetjem, ki verjamejo naši kakovosti in prijaznim cenam in pogojem dobave.

Naša skrb za zeleno okolje nas je privedla tudi do prodaje biodizla in Ad Blue.

Vse od leta 2000

Družinsko podjetje Morganti oil je bilo ustanovljeno leta 2000. Naša osnovna skrb je bila zadovoljstvo naših potrošnikov, kar se je vedno pozitivno odražalo na našem razvoju in rasti. Zavedamo se, da je ob delu družinskih članov v firmi, prizadevanje in pristop naših zaposlenih tisto, kar nas vodi naprej.

VEDNO SE VESELIMO ZADOVOLJNIH KUPCEV

V naših trgovinicah na bencinskih servisih postrežemo z množico potrebnega tehničnega blaga. Prav tako so na razpolago okrepčila in napitki za TO GO. 

Kontaktirajte nas:

E-mail naslov: mb24@siol.net

Telefon: +386 23 205 900

MORGANTI OIL d.o.o.

Jezdarska ulica 20

2000 Maribor

Matična številka: 1563050000 

Davčna številka: SI19749244

Pošljite nam sporočilo